Workshop zakelijk tekenen bij PwC

31 jan 2020TRAINING, WORKSHOP, ZAKELIJK TEKENEN

Workshop Zakelijk Tekenen

PwC Sectorgroep Binnenlands Bestuur

Wat leuk was het om weer een keer “terug” te zijn op het kantoor van PwC te Utrecht! Bijna 12,5 jaar heb ik voor PwC gewerkt, het was mijn eerste ‘echte baan’ en ik ben daar als het ware ‘zakelijk opgevoed’ 😉 En ook heel leuk om terug te mogen komen voor “mijn sectorgroep” -althans, waar ik altijd met veel plezier onderdeel van uitmaakte-: Binnenlands Bestuur. En zo liep ik die avond (ik was de “uitsmijter” van hun ‘Actualiteitendag’) met mijn gemeente Leiden Key-koord nog om het kantoor binnen!

Accountants aan het tekenen krijgen? Challenge accepted!

Zo langzamerhand weten een hoop mensen inmiddels al dat er ‘een Tekenende Accountant’ is. Mijn uitdaging was om deze avond meerdere accountants aan het tekenen te krijgen. En natuurlijk zit er dan een hele zaal voor je met enkelen die gelijk roepen: “Ik teken al heel wat controleverklaringen op jaarbasis hoor Timp!” De accountantshumor is gelukkig altijd present!

Maar gelukkig lukte het me om de laptops gesloten te krijgen / houden en de stiften en het papier voor de neuzen op tafel! Het werd een leuke avond en ik zag na afloop van een aantal deelnemers leuke posts op LinkedIn verschijnen: van zeggen niet te kunnen tekenen tot met enige trots de resultaten op social media willen delen: ik teken ervoor 😉

Nog wat sfeerbeelden:

En de reacties achteraf? Zelfs 2 deelnemers durfden op social media te reageren ;-):

“Was erg leuk Ferry! Ik ga sowieso veel vogels tekenen ??” – Kelly Storm, Manager

“Bedankt Ferry!! Was super leuk. Creatieve accountants, het kan dus?” – Sytse Jan Dul, Senior Director Assurance

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest