Sketchnotes ‘Blockchain: wat is dat nu eigenlijk?’

13 mrt 2019SKETCHNOTING, ZAKELIJK TEKENEN

Blockchain…

…wat is dat nou precies? Ik heb het inmiddels al een paar keer uitgelegd gekregen (via cursussen of seminars) en heb er ook inmiddels een aantal artikelen over gelezen. Ik heb dat samengevat in een ‘sketchnote’. Voor mezelf in de eerste plaats.

Maar de sketchnote is wellicht ook interessant voor anderen? Daarom deelde ik hem op LinkedIn, zie deze link.

Blockchain_explained

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest