De SchOOL van de toekomst?

12 apr 2022VISUAL RECORDING

Op donderdag 7 april 2022 was ik aanwezig bij een ouderavond die Stichting Scholengroep Openbaar Onderwijs Lelystad (SchOOL) organiseerde. Doelstelling van de avond was te “dromen over de school van de toekomst”: wat hebben de leerlingen in Lelystad nodig in de school van de toekomst?

Een visueel verslag brengt de oogst van de avond in beeld

Mijn doel die avond was het vatten van de belangrijkste oogst van die avond ‘in beeld’. Eén tekening, waarin de belangrijkste elementen die zijn opgehaald zijn weergegeven. ⬇

Visueel verslag ouderavond “Dromen over de schOOL van de toekomst” d.d. 7 april 2022

Wat vond de opdrachtgever ervan?

Deze opdracht voerde ik uit in opdracht van de Directeur Bedrijfsvoering van Stichting SchOOL, Chantal Gerritsen. Lees hier de feedback van Chantal.

Stichting SchOOL

Wil jij ook visuele notulen van jouw (online) bijeenkomst?

Als jij ook binnenkort een (online) bijeenkomst gaat verzorgen en je wilt je ‘publiek’ na afloop iets nuttigs & leuks ‘meegeven’: neem dan contact met me op. Op deze pagina van mijn website lees je er meer over!

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest