VNG Congres Gemeentefinanciën

8 dec 2021VISUAL RECORDING

Maandag 29 november 2021 was het zover. Het jaarlijkse Congres Gemeentefinanciën van de VNG.

De VNG vroeg mij om van één specifieke workshop een visueel verslag te maken, wat daarna gedeeld kon worden. Maar uiteindelijk besloot de VNG dat het leuk was als ik ook van de plenaire gedeelten en nog 2 andere workshops een visueel verslag zou maken.

Waar het over gaat op zo’n gemeentefinanciën congres? Zie het visueel verslag hieronder ⬇ dat ook door de opdrachtgever op de website werd gedeeld.

Visueel verslag plenaire sessies VNG Congres Gemeentefinanciën 29 november 2021

Ook visuele notulen voor jouw (online) bijeenkomst?

Een visual recording is super handig om je deelnemers te helpen om alle informatie die aan bod is gekomen ‘te verwerken’ en de essentie eruit weer te geven! Zo onthouden ze beter wat er aan bod is gekomen en ze kunnen aan de hand van die ene plaat bijvoorbeeld ook weer nieuwe (vervolg)gesprekken aangaan met hun collega’s bijvoorbeeld!

Op deze pagina lees je meer over wat een visual recording inhoudt en wat ik in de rol van Visual Recorder voor je kan betekenen!

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest