Visuele samenvatting: Introduction to Power BI

27 mrt 2020SKETCHNOTING, VISUAL RECORDING, ZAKELIJK TEKENEN

Visual Recording / Sketchnoting

“Introduction to Power BI”

Ik had mede door de maatregelen van het corona-virus tijd om de gratis online introductiecurus van Curbal.com te volgen over de business intelligence tool Power BI. Ik gebruik die tool inmiddels al ruim een jaar in mijn werk als interne accountant, maar ook voor mijn eigen administratie. En ik ben helemaal verslaafd op de mooie dingen die ik daarin met data kan doen (ik teken dus niet alleen, haha). Maar ik wilde ook nog beter kunnen uitleggen aan anderen “wat dat Power BI nu precies is”. En het bleek dat de gratis training van Ruth Pozuelo Martinez van Curbal.com daar precies over ging. De visuele samenvatting van de online course deelde ik niet alleen met mijn collega’s, maar ook via LinkedIn.

En vervolgens stroomde de likes en connectieverzoeken vanover de hele wereld mijn mailbox in, hahaha. Hartstikke tof om keer op keer te merken wat ‘een tekening’ teweeg kan brengen!

Spanish version 😉

Het ging zelfs ‘zo ver’ dat ik een bericht kreeg van Edgar Bazán Anzoátegui uit ….. Edgar benaderde me of hij, met respect voor het auteursrecht, een Spaanse vertaling mocht maken van mijn plaat over PowerBI omdat hij die dolgraag wilde delen met zijn collega’s? Dus voor wie wil oefenen op z’n Spaans, zie hieronder…. (en als er straks iets heel anders staat dan wat er in het Engels hoort te staan, dan is dit ook een hele leuke verlate 1 april grap)…. ?

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest