Visuele notulen rondetafelbijeenkomst

30 sep 2019KLANTREVIEW

Kasia van Gimst

Beleidsadviseur:

“De Commissie Eindtermen Accountantsopleiding (CEA) organiseerde voor het eerst in haar bestaan een bijeenkomst met vertegenwoordigers uit de beroepspraktijk. We wisten dat veel thema’s en onderwerpen de revue zouden passeren en dat we de uitkomsten met onze andere stakeholders wilden delen. We vonden het dus belangrijk om hier snel een heldere samenvatting van te krijgen. Omdat één beeld meer zegt dan 1.000 woorden hebben we de hulp van Ferry ingeschakeld.

Aangezien Ferry zelf accountant is, kon hij met gemak de presentaties en discussies volgen. Maar hij bezit dus ook de gave om de essentie hiervan duidelijk in beeld te brengen. Alle aanwezigen konden direct in één oogopslag onze visuele notulen zien en er op reageren. We hebben heel veel enthousiaste reacties gekregen. En zelf zijn wij ook enthousiast! Het heeft zeker bijgedragen aan het succes van de eerste bijeenkomst. De notulen blijken ook heel waardevol voor onze andere stakeholders.

De samenwerking met Ferry was heel prettig. Dat komt niet alleen door zijn positieve houding en betrokkenheid. Hij neemt de tijd om de verwachtingen zo helder mogelijk te krijgen en hij hield rekening met onze huisstijl. Verder was hij heel flexibel door in korte tijd alle benodigde voorbereidingen voor ons te treffen. Wij kunnen hem van harte aanbevelen en gaan bij de volgende bijeenkomst zeker weer visueel notuleren inzetten!”

Pin It on Pinterest