Visueel verslag BST Seizoensfinale 2 juni 2022

3 jun 2022VISUAL RECORDING

Ook voldaan, maar vooral MOE. Zo voelde ik me aan het eind van een hele mooie avond op 2 juni 2022 op locatie A Beautiful Mess te Utrecht. Daar vond de seizoensfinale van Busy Season Talks plaats. Een professionele en enthousiaste crew was die dag al vroeg aanwezig om de locatie om te bouwen naar ‘de huiskamer van de accountants’ en te voorzien van spotlights en camera’s: want in tegenstelling tot ‘normaal op Clubhouse’ was er nu naast live geluid ook live beeld!

visueel verslag

Ik was er ook bij ‘in de huiskamer’ om, net als altijd, mee te tekenen. En een paar keer even ook aan het woord, omdat ze na ieder gesprek even wilden weten wat ik ervan had opgetekend. Inmiddels is dat visuele verslag helemaal klaar en nabewerkt en tref je hem hieronder aan. En onder het totaalverslag staat de plaat ook nog opgeknipt in 3 stukjes 😉

Totaalplaat visual recording BST Seizoensfinale 2 juni 2022
BST Seizoensfinale 2 juni 2022 – Deel 1
BST Seizoensfinale 2 juni 2022 – Deel 2
BST Seizoensfinale 2 juni 2022 – Deel 3

Uitzending gemist? Bekijk het terug

De seizoensfinale zat vol met mooie gesprekken, dankzij de interessante en bevlogen sprekers die aanwezig waren. En ook de fijne muzikale intermezzo’s van de BST Hosts en de optredens in de ‘pauzes’ door Margreeth Kloppenburg en Marc Schweppe waren zeer de moeite waard. Heb je de uitzending gemist en wil je deze terugkijken? Dat kan, de NBA heeft de uitzending al direct online gezet:

WIL JIJ OOK VISUELE NOTULEN VAN OF ONDERSTEUNING BIJ JOUW (ONLINE) BIJEENKOMST?

Visueel werken: ik doe niet anders. Als visueel facilitator kan ik in de voorbereiding en tijdens jouw (online) bijeenkomst helpen om tot concrete zichtbare resultaten te komen. En natuurlijk kan ik ook in de rol van visual recorder zorgen voor visuele notulen van de essentie die tijdens de bijeenkomst gedeeld wordt. Dus als jij ook binnenkort een (online) bijeenkomst gaat verzorgen en je wilt je ‘publiek’ na afloop iets nuttigs & leuks ‘meegeven’: neem dan contact met me op. Op deze pagina van mijn website lees je er meer over!

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest