Visualiseren Dalton ontwikkellijnen in 5 posters

26 jun 2020KLANTREVIEW

Lonneke Tack

Daltoncoördinator ODS De Zeppelin:

“Enkele maanden geleden kregen wij een door Ferry getekende poster in handen en zijn stijl sprak mijn collega’s en mij direct aan. We wilden heel graag onze doorgaande Dalton ontwikkellijn van groep 1 t/m 8 laten visualiseren en die betreffende poster kregen we dan ook op het juiste tijdstip in handen.

Spoedig maakte ik een afspraak om de 5 prachtige Dalton pijlers: samenwerken, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, effectiviteit en reflectie om te laten zetten in beelden. Tijdens het doorspreken van de Dalton pijlers, had Ferry al heel snel door wat de bedoeling was en kwam daarnaast zelf met goede ideeën en aanvullingen.

De 5 posters zijn in 1 woord geweldig geworden! Zij verbeelden precies wat wij met de woorden bedoelen met daarbij nog vele extra’s en veel humor! Ook mijn collega’s waren erg enthousiast bij het zien van de posters.

Wij gaan de posters gebruiken, om met de kinderen, de ouders en met elkaar in gesprek te gaan.
En daar kijken we wij enorm naar uit. Wij zijn heel erg trots dat we deze mooie posters hebben kunnen laten ontwikkelen!

Ferry maakt niet zomaar “leuke” tekeningen; hij luistert oprecht naar diegene die de opdracht geeft en tekent de daarbij horende informatie, gedachten en gevoelens, precies zoals je het bedoelt; erg knap!

Verder is het enorm fijn, dat hij de gemaakte afspraken heel goed nakwam en heel duidelijk is in zijn informatievoorziening. Mochten wij ooit nog eens iets willen laten illustreren, dan zijn we bij hem, 100 % aan het goede adres!”

Pin It on Pinterest