visual recording & faciliteren

Visuele notulen

Laat mij als Visual Recorder uw bijeenkomst LIVE visueel samenvatten in één totaalbeeld! Op groot papier aan de muur, voor iedereen het proces zichtbaar! Of digitaal op de iPad kan natuurlijk ook.

Of zet mij in als Visueel Facilitator om uw bijeenkomst nog effectiever te maken via visualisatie.

Ferry_Tekent_Praatplaat

Visual Recording / visuele notulen

Kent u dat? Een hele goede bijeenkomst of presentatie bijgewoond, maar na twee dagen bent u alweer kwijt waar het precies over ging. Hetzelfde geldt overigens bij dat ene interessante artikel dat u heeft gelezen laatst…. En uw aantekeningen helpen wel iets in het opfrissen van uw geheugen, maar nodigen niet direct uit om er weer bij te pakken.

Kan dat anders?

Jazeker! Ik kan uw bijeenkomst, seminar, teamsessie, overleg, etc. bijwonen als Visual Recorder: ter plekke visuele notulen maken. Of ik kan uw artikel omzetten naar een visuele ‘sketchnote’! Visuele notulen / sketchnotes zijn een combinatie van tekeningen en tekst: ze versterken elkaar. En deze notulen zijn veel leuker om te delen dan standaard uitgeschreven notulen. Bovendien worden ze veel beter ontvangen en daardoor sneller gelezen: de oogst van de bijeenkomst gaat dus niet verloren!

U heeft al Visuele Notulen vanaf € 950,00 exclusief btw all-in

Visual Recording & Facilitating

Hoe gaat het in z’n werk?

U bent aan zet voor het organiseren van de bijeenkomst. Voor mij is het belangrijkste dat ik mezelf meebreng: als #tekenendeaccountant heb ik naast mijn visuele skills ook specifieke kennis bij me van complexe (financiële, bedrijfseconomische, of organisatie-)vraagstukken. Maar zonder een goede aanpak, geen optimaal resultaat. En daarom doorloop ik bij een Visual Recording altijd met u de volgende stappen.

In alle gevallen werk ik met een gratis intakegesprek voorafgaand aan het uitbrengen van een offerte. Dat is omdat ik alleen een opdracht voor u aan wil nemen als ik het idee heb dat ik iets voor u kan betekenen én als ik merk dat er een goede klik is. Op die manier kan ik kwaliteit leveren!

Na een succesvol intakegesprek ontvangt u van mij een offerte op maat, waarin helder de afspraken uiteengezet worden. Het is aan u om die vervolgens de beoordelen.

Als u akkoord bent met de offerte, dan gaan we aan de slag!

Voorafgaand aan de bijeenkomst zal ik met u (of een door u aangewezen contactpersoon) via een telefonische afspraak van minimaal 20 minuten het programma in detail doorspreken. Zodat doel van de bijeenkomst, doel van de visuele notulen, onderlinge afspraken en verwachtingen en benodigde faciliteiten voor beide partijen duidelijk zijn.

Ik ontvang graag ruim van tevoren het programma van de bijeenkomst. Met, waar mogelijk, een korte briefing van wat er per programmaonderdeel besproken zal worden en wie de sprekers zijn. Vaak krijg ik ook de presentaties van de sprekers op voorhand toegestuurd, maar die ga ik zeker niet samenvatten! In de Visual Recording zal ik opnemen wat er tijdens de bijeenkomst wordt gedeeld met elkaar!

Op de dag zelf ben ik graag minimaal een uur eerder aanwezig dan uw deelnemers arriveren, voor alle noodzakelijke voorbereidingen, technische afstemming, etc.

Waar u in de bijeenkomst werkt met deelsessies, spreken we van tevoren af hoe ik daar mee om moet gaan.

Mijn advies aan u als opdrachtgever is altijd om vlak voor het afronden van uw bijeenkomst mij kort het woord te geven om mijn visuele notulen aan u en uw deelnemers toe te lichten. Daarna heb ik vaak nog wel wat ‘nabewerkingstijd’ nodig, maar het verslag is dan in beginsel al voor 95% klaar.

U ontvangt uiterlijk binnen 1 werkdag na de bijeenkomst van mij de visuele notulen in digitale vorm om te kunnen rondsturen aan uw deelnemers of te kunnen publiceren.

Voor het uitvoeren van een visual recording hanteer ik tarieven per dagdeel. De genoemde ‘vanaf-prijs’ is voor een bijeenkomst die maximaal een dagdeel duurt, waarbij ik op locatie aanwezig ben om mee te tekenen. Mocht u nu een kortere online bijeenkomst organiseren, dan kan ik u een aanbieding doen tegen een lager tarief.

Enne… uiteraard kan ik ook uw ONLINE bijeenkomst visueel verslagleggen! Ik neem dan online deel aan de bijeenkomst en na afloop ontvangt u de getekende notulen in uw mailbox om zelf verder te verspreiden!

 

Visueel Faciliteren

Ik kan als visueel facilitator uw bijeenkomst of vergadering effectiever maken! Want ik zorg er via visuele templates voor dat u elkaar beter begrijpt en dat er een grotere betrokkenheid is van alle aanwezigen bij het doel van de bijeenkomst of vergadering. Betere samenwerking dus!

Hierbij geldt dat een goede voorbereiding het halve werk is. Na het gratis intakegesprek zal daarom een voorbereidingsessie volgen waarin ik samen met u de bijeenkomst, het overleg of de teamsessie voorbereid. Uw input is heel belangrijk voor een goed eindresultaat. En tijdens de sessie hoeft u alleen maar ‘mee te doen vanuit de inhoud’, ik zal optreden als facilitator!

Naast LIVE bijeenkomsten heb ik ook veel ervaring in het faciliteren van ONLINE bijeenkomsten via Teams of Zoom.

Visual Faciliteren start vanaf € 1.350,00 exclusief btw all-in

Portfolio

Voor voorbeelden van ‘mijn stijl’ en recente opdrachten, verwijs ik u graag naar de ‘Nieuws’-pagina van mijn website.
Of klik onderaan links van deze pagina op één van de ‘categorieën’ naar keuze die daar staan opgesomd.

Recente ‘Visual Recording’ updates ⬇

Aan de slag met duurzaamheidsverslaggeving?

Aan de slag met duurzaamheidsverslaggeving?

Aan de slag met duurzaamheidsverslaggeving? Het kan je niet ontgaan zijn. Duurzaamheid is een thema. En erover rapporteren is 'hot'. Dat komt enerzijds omdat het een manier is om jezelf te positioneren en te onderscheiden van je concurrenten; 'ik geef om mens &...

Overheidsbreed Cyberprogramma 2023

Overheidsbreed Cyberprogramma 2023

Overheidsbreed Cyberprogramma 2023 Voor het 5e jaar op rij tekende ik mee met de Overheidsbrede Cyberoefening die door ICTU inmiddels jaarlijks wordt georganiseerd. Sinds 2020 worden naast de oefening ook een flink aantal cyberwebinars georganiseerd en daarvan tekende...

Referenties

Wat zeggen mijn opdrachtgevers?

Enthousiast geworden?

Zocht u toch wat anders?

uw visie, idee of verhaal

Praatplaat of illustratie

Uw (online) bijeenkomst

Visual Recording / Faciliteren

Uw tekenvaardigheden

Training of workshop

Wat kan ik voor u (be)tekenen?

Neem gerust contact op!

Ferry Tekent Logo

TELEFOON

(+31 6) 814 06 770

Adres

Goudseweg 81
2411 HH Bodegraven

2 + 4 =

Pin It on Pinterest