Visual Recording Themabijeenkomst “Smart communities”

24 feb 2020KLANTREVIEW

Frans Waller

Bestuurder METIS Network B.V.:

“Dag Ferry,

Voor mij persoonlijk en voor Metis Network was dit de eerste keer dat we bekend raakten met Visual Recording. Vanaf het moment dat jij werd geïntroduceerd, ons telefonisch voorgesprek en de e-mail wisseling, gaf mij het gevoel dat we een goed resultaat konden verwachten.

Nou dat resultaat wordt zeer gewaardeerd. Voor mij en voor anderen is het hierdoor heel gemakkelijk de bijeenkomst opnieuw te beleven en te delen met anderen die er niet bij waren. Het valt mij bijzonder goed op dat je de essentie van de vergadering op papier hebt kunnen zetten. De vergadering en presentaties zijn hierdoor chronologisch en inhoudelijk navolgbaar.

Je aanpak inclusief voorbereiding is professioneel. Tijdens de vergadering ben je aanwezig, maar zonder “verstoring”. Hierdoor zagen we je hard werken in een ooghoek, terwijl we full focus op de presentatie konden hebben. Ik denk dat deze wijze van werken goed werkt. Met andere woorden, wij zijn tevreden over je aanpak, voorbereiding, daadwerkelijke acties en natuurlijk het resultaat.

Nogmaals bedankt voor je inzet, namens Metis Network.”

Pin It on Pinterest