Visual Recording Themabijeenkomst “Smart communities”

26 feb 2020VISUAL RECORDING, ZAKELIJK TEKENEN

Visual Recording

Themabijeenkomst “Smart communities” METIS Network

In opdracht van METIS Network was ik als Visual Recorder aanwezig bij hun themabijeenkomst over “Smart Communities”, waar onder andere ook de use case van de Port of Rotterdam werd besproken.

Tijdens de bijeenkomst zijn er door één van de aanwezigen (Lai Chee Chiu) foto’s gemaakt van het ‘proces’ van het maken van de visual recording. Hieronder een aantal foto’s daarvan.

En ik kreeg een ontzettend goede tip van de vrouw van één van de directeuren van METIS (die via de App aan haar man dit doorgaf): “De volgende keer moet die tekenaar een mooi shirt met logo op de achterkant aandoen!” Shirts zijn inmiddels binnen, alleen gooit COVID-19 nu waarschijnlijk roet in het eten en zal het even duren voordat ik dat mooie shirt weer bij een bijeenkomst aan kan doen!

De tekening die ik maakte (op groot papier aan de wand) mocht ik na afloop delen op LinkedIn.

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest