Visual Recording Slotbijeenkomst PensioenLab

6 jun 2022VISUAL RECORDING

Pensioen. Dat is toch voor als je later oud bent? En dus alleen interessant als je al wat meer ‘op leeftijd’ bent? Nou, dat denk je maar! Pensioen gaat ons allen aan. En het is letterlijk je appeltje voor de dorst. Dus gaat het ook zeker jongeren aan. En die jongeren? Die hebben zich verenigd in PensioenLab!

Slotbijeenkomst seizoen 2021-2022

Het PensioenLab geeft jongeren (t/m 35 jaar) de mogelijkheid om mee te denken over de toekomst van ons pensioen. Als je je aanmeldt, ga je je een jaar lang onderdompelen in de pensioenwereld. En ga je ook in groepjes samen aan de slag om een oplossing te vinden voor één van de uitdagingen waar de pensioensector voor staat.

Op 17 mei 2022 kwam zo’n “jaar” tot afronding: de deelnemers van lichting 2021-2022 presenteerden in een mooie slotbijeenkomst hun ideeën. Maar ook werden er ervaringen gedeeld en was er een feestelijke diploma-uitreiking voor enkele deelnemers die hun SPO-A diploma’s hadden behaald en zo klaargestoomd zijn om in de rol van pensioenbestuurder te kunnen stappen.

Ik mocht erbij zijn om een visueel verslag te maken van deze bijeenkomst:

Visual Recording Slotbijeenkomst PensioenLab 17 mei 2022 te Zeist

WIL JIJ OOK VISUELE NOTULEN VAN OF ONDERSTEUNING BIJ JOUW (ONLINE) BIJEENKOMST?

Visueel werken: ik doe niet anders. Als visueel facilitator kan ik in de voorbereiding en tijdens jouw (online) bijeenkomst helpen om tot concrete zichtbare resultaten te komen. En natuurlijk kan ik ook in de rol van visual recorder zorgen voor visuele notulen van de essentie die tijdens de bijeenkomst gedeeld wordt. Dus als jij ook binnenkort een (online) bijeenkomst gaat verzorgen en je wilt je ‘publiek’ na afloop iets nuttigs & leuks ‘meegeven’: neem dan contact met me op. Op deze pagina van mijn website lees je er meer over!

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest