Visual Recording Overheidsbrede Cyberoefening 2019

30 okt 2019VISUAL RECORDING

Overheidsbrede Cyberoefening 2019: “Wat zou jij doen?”

Maandag 28 oktober 2019 vond in MediaPlaza Utrecht de eerste Overheidsbrede Cyberoefening plaats. Bedoeld om met bestuurders, managers en professionals binnen de overheid kennis te delen rondom de gevaren van cybercrime. Maar ook om met elkaar “te oefenen”.

Ik was deze editie als deelnemer aanwezig, vanuit mijn rol als intern accountant bij de gemeente Leiden. En was samen met enkele collega’s van informatiebeveiliging en privacy afgereisd naar Utrecht. Maar ik zat natuurlijk de hele dag met mijn iPad en Pencil op schoot 😉

Visuele notulen

De visuele notulen maakte ik wederom voor mezelf, maar zoals inmiddels ‘gebruikelijk’ deelde ik deze na afloop op LinkedIn. De projectleider van de Overheidsbrede Cyberoefening (Margot van der Linden) benaderde me en vroeg of ze notulen mocht delen, omdat ze zo mooi de dag samenvatten! Zie ook haar post op LinkedIn. En mijn visuele notulen kregen een plekje in het verslag van de dag dat na afloop is gemaakt. Super leuk!

overheidsbrede_cyberoefening_2019
Visuele notulen Overheidsbrede Cyberoefening 2019, F€®®Y Tekent

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest