Visual Recording “Met de kinderen thuis: samen de nieuwe situatie door”

28 mrt 2020VISUAL RECORDING

Webinar Tischa Neve

Met de kinderen thuis: samen de nieuwe situatie door

Als vader van een zoon van 9,5 jaar wilde ik wel horen wat kinderpsycholoog Tischa Neve te vertellen had aan ouders om tijdens de pittige maatregelen van het corona-virus goed het hoofd te kunnen bieden.

In een online Webinar vertelde zij in een uur tijd wat haar tips waren! Ik tekende mee tijdens het kijken van dit Webinar en deelde deze visual recording na afloop via mijn social media kanalen, waaronder Facebook.

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest