Visual Recording Flynth Webinar Franchise

15 apr 2021VISUAL RECORDING

Per 1 januari 2021 nieuwe wet Franchise ingevoerd

Hoe geef je invulling aan goed franchisegever- en franchisenemerschap? Die vraag stond centraal op 2 december 2020 tijdens het webinar “Optimale samenwerking binnen Franchise” van Flynth adviseurs & accountants.

Al eerder maakte ik voor Flynth een visual recording van een klankbordsessie ter voorbereiding op hun Onderwijsseminar. Helaas ging die laatste door de corona-maatregelen niet door zoals gepland. Maar ze wisten me opnieuw te vinden om de belangrijkste boodschappen uit hun webinar over de nieuwe wet Franchise visueel vast te leggen. Die wet is inmiddels ingegaan per 1 januari 2021.

Visueel verslag is nog steeds actueel

Dat een visueel verslag goed ontvangen wordt en ook nog lang na een bijeenkomst waardevol is, wordt nu ook door Tina Pronk van Flynth bevestigd. Op 15 april 2021 deelt ze de VR opnieuw via LinkedIn. Omdat ze door een andere ‘post’ van mij eraan werd herinnerd dat ik voor hen ook een ‘nog steeds actueel item’ visueel had samengevat! Hieronder haar enthousiaste boodschap op LinkedIn:

Ook een Visual Recording van uw bijeenkomst?

Op deze pagina van mijn website leest u er meer over!

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest