Visual Recording Commissie Eindtermen Accountantsopleiding

11 sep 2019VISUAL RECORDING

De Commissie Eindtermen Accountantsopleiding (CEA) benaderde mij voor een visual recording.

Rondetafelbijeenkomst toekomst accountantsopleiding

Op 11 september 2019 organiseerde de CEA een rondetafelbijeenkomst met verschillende mensen uit de beroepspraktijk van accountants. Aanleiding hiervoor zijn de verschillende ontwikkelingen die spelen rondom het accountantsberoep. De invloed hiervan op het beroep op de lange termijn is nog niet duidelijk, maar door het tempo van de ontwikkelingen wil de CEA niet afwachtend zijn en nu met elkaar denklijnen definiëren voor de (inhoud van de) accountantsopleiding.

Visuele notulen

Met zo’n onderwerp is het natuurlijk tof dat er een #tekenendeaccountant is 😉 En helemaal dat mijn naam door iemand anders bij de organisator bij de CEA werd genoemd en ik uiteindelijk werd gevraagd om bij de rondetafelbijeenkomst aanwezig te zijn (sowieso interessant!!) om visuele notulen te maken (tof!).

Ik had een prominente plek in de zaal: op het podium! En daar zat ik, bewapend met mijn iPad en Pencil. In een aantal rondes volgden sprekers elkaar op, die daarna het gesprek aan gingen met de aanwezigen. Na iedere ronde werd ik gevraagd om mijn tekening op het scherm te zetten en een korte toelichting te geven. Ik had een super leuke middag!

Visual_Recording_accountancy

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest