Speciaal voor auditors:

Teken je bevindingen!

Ben jij een auditor? Wat goed!
Ik ook! En ik heb een goed idee voor je om jouw communicatieskills nóg beter te maken! ⬇

Training Teken je bevindingen voor auditors

Dé “out of the box” communicatietraining voor iedere professionele auditor!

“Iedereen kan tekenen! Ook auditors kunnen dit!”

Met die boodschap trap ik af tijdens deze training “Teken je bevindingen”. Ik teken al mijn hele leven. Als #tekenendeaccountant heb ik de laatste jaren veel ervaring opgedaan met het toepassen van tekenen in een bedrijfsmatige en zakelijke context, ook specifiek vanuit een audit-perspectief.

In deze training zakelijk tekenen voor auditors van circa 4 uur (basis) of 8 uur (compleet) neem ik de deelnemers, allen letterlijk met de stift in de hand, allereerst mee terug naar de basisschool! Waar we nog allemaal konden tekenen! Laten we eens kort stilstaan wat er nou eigenlijk is gebeurd sindsdien?! En vervolgens weer de ‘stift’ oppakken! Want tekenen is geen doel, maar een enorm krachtige communicatietool!

De ‘compleet’ cursus kan in 1 dag worden gegeven, maar kan ook heel goed in 2 dagdelen worden gesplitst. Zo hebben de deelnemers de mogelijkheid om tussendoor ‘huiswerk / voorbereidingswerk’ uit te voeren. Nadrukkelijk is het de bedoeling dat de deelnemers aan het eind van de training “naar huis gaan” met een getekend (deel van een) auditplan of auditrapport!

Uiteraard kan de training ook online worden verzorgd, in meerdere sessies!

Ferry_Tekent_Graphic_Recorder

Wat is inbegrepen?

Een volledig getekende training!

Ik demonstreer direct hoe je zakelijk tekenen óók kan toepassen voor het geven van een training!

Materiaal voor iedere deelnemer!

Een set stiften, genoeg los papier en een tekenboekje op A4-formaat, zodat deelnemers gelijk mee kunnen doen en thuis ermee verder kunnen!

Inspiratiemateriaal en een online besloten 'oefenlokaal'!

Tijdens en direct na de training ontvangen de deelnemers van mij inspiratiemateriaal, waaronder een ‘Cheat-Sheet’! Ook krijgen zij allemaal de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan mijn besloten online community “Let’s make it visual” binnen Slack! In deze online community kunnen zij inspiratiemateriaal vinden, maar hebben zij ook de mogelijkheid om ’te oefenen’ en mij (ook buiten de trainingsdagen om en erna nog) om feedback te vragen! Deze online community is open voor alle deelnemers die bij mij een training volgen. En biedt zo ook de kans om van anderen te leren en elkaar te inspireren, ook nog ná de feitelijke training!

EHBO: Eerste Hulp Bij (lastig te visualiseren) Onderwerpen!

Ik breng mezelf uiteraard ook mee! En deel mijn kennis en ervaring binnen de ‘auditwereld’ als #tekenendeaccountant heel graag met de deelnemers!

Enthousiast geworden?

Wat kan ik voor u (be)tekenen?

Neem gerust contact op!

Ferry Tekent

TELEFOON

(+31 6) 814 06 770

Adres

Goudseweg 81
2411 HH Bodegraven

Pin It on Pinterest