TRAINING OF WORKSHOP

Zelf visueel communiceren

Niet is leuker dan zelf weer het tekenen op te pakken. Iedereen heeft het namelijk vroeger al eens geleerd en we kunnen het allemaal! Zeker als het ‘niet mooi’ hoeft te zijn!

Tekenworkshop_Ferry_Tekent

Bent u accountant of auditor?

Training of tekenworkshop op maat!

Als u het mij vraagt: niets is leuker dan zelf te kunnen (be)tekenen! En iedereen kan dat! Sommige mensen hebben alleen even een steuntje in de rug nodig. Ik verzorg daartoe graag een training die aansluit op uw behoeften. Ook bijvoorbeeld als leuk, creatief en ‘werktechnisch verantwoord onderdeel’ van uw teamdag! Want tekenen is geen doel, maar een communicatie-tool!

U heeft al een Workshop vanaf € 100,00 p.p. exclusief btw 'inhouse'

Ferry_Tekent_Graphic_Recorder

Hoe gaat het in z’n werk?

Ik verzorg graag een tekenworkshop die aansluit op uw specifieke situatie, doelgroep of context.

In alle gevallen werk ik met een gratis intakegesprek voorafgaand aan het uitbrengen van een offerte. Dat is omdat ik alleen een opdracht voor u aan wil nemen als ik het idee heb dat ik iets voor u kan betekenen én als ik merk dat er een goede klik is. Op die manier kan ik kwaliteit leveren! Zeker als het gaat om workshops zakelijk tekenen, zijn er momenteel ontzettend veel aanbieders. Ik onderscheid me als #tekenendeaccountant door vooral binnen mijn eigen ‘vakgebied’ tekenen als tool te willen inzetten en promoten. En ga dus sneller in op verzoeken vanuit dit vakgebied dan uit sectoren waar ik niet direct affiniteit mee heb 😉 Maar bellen of mailen mag altijd hoor. Als er maar een “klik” is…

Na een succesvol intakegesprek ontvangt u van mij een offerte op maat, waarin helder de afspraken uiteengezet worden. Het is aan u om die vervolgens de beoordelen.

Als u akkoord bent met de offerte, dan gaan we aan de slag met de voorbereiding!

Afhankelijk van de afspraken die we maken regelt u doorgaans de logistieke zaken, de locatie, de zaal, de catering, etc. en richt ik me op de tekenworkshop! Ik geef deze tekenworkshop altijd “getekend”. Dat betekent dat ik meestal met een rol flipoverpapier en mijn markers arriveer op de dag van de workshop! Want ik demonstreer dan direct hoe je met tekenen ook een volledige workshop of training kunt geven 😉 

En ik verzorg graag voor u en uw deelnemers tekenmateriaal, in de vorm van stiften, papier, een tekenschrift en inspiratiemateriaal. Want ik geef alleen een workshop als u en uw deelnemers actief mee gaan doen!

Na afloop van de training krijgt iedereen facultatief huiswerk en nog een mogelijkheid om (gratis) toegang te krijgen tot mijn online besloten ‘oefenlokaal’ in Slack om nog verder te oefenen met het tekenen en met andere deelnemers (ook van andere traingen en workshops die ik geef) tekenwerk te delen en elkaar feedback te geven. Zelf geef ik ook regelmatig daar nog feedback en deel ik periodiek nieuw inspiratiemateriaal.

 

Portfolio

Voor voorbeelden van ‘mijn stijl’ en recente opdrachten, verwijs ik u graag naar de ‘Nieuws’-pagina van mijn website.
Of klik onderaan links van deze pagina op één van de ‘categorieën’ naar keuze die daar staan opgesomd.

Recente ‘Training / Workshop’ updates ⬇

Referenties

Wat zeggen mijn opdrachtgevers?

Enthousiast geworden?

Zocht u toch wat anders?

uw visie, idee of verhaal

Praatplaat of illustratie

Uw (online) bijeenkomst

Visual Recording / Facilitating

Uw tekenvaardigheden

Training of workshop

Wat kan ik voor u (be)tekenen?

Neem gerust contact op!

Ferry Tekent

TELEFOON

(+31 6) 814 06 770

Adres

Goudseweg 81
2411 HH Bodegraven

9 + 11 =

Pin It on Pinterest