Wil jij ook leren tekenen?

5 okt 2022TRAINING, ZAKELIJK TEKENEN

Wil jij ook leren tekenen? Kom dan naar de open training ‘Tekenen als tool’ die ik op 25 november 2022 geef in samenwerking met goede vriendin Carlien van der Meulen onder de vlag van haar trainings- en coachingsbedrijf Academie 707.

Tekenen is een verrijking van je communicatie-vaardigheden

Kunnen tekenen betekent dat je iets kunt uitdrukken in beeld. Precies zoals jij dat ‘voor ogen’ hebt. Want vaak volstaan de plaatjes die je vindt op Google niet. Dan ontbreekt er iets of staat er juist iets op wat niet aansluit bij jouw ‘perfecte plaatje’. Als je nu zelf de stift eens zou kunnen pakken en dit perfecte plaatje kan tekenen, zou dat niet top zijn? Zodat je het daarna op zeer laagdrempelige manier kunt uitleggen aan een ander…

Doe op vrijdag 25 november 2022 mee met de training ’tekenen als tool’!

Vrijdag 25 november 2022 geven wij onze training tekenen als tool. Een fijne hands-on training waarbij je in één dag de basis van het tekenen leert (ook wel zakelijk tekenen, functioneel tekenen of begrijpend tekenen genoemd). En in de middag aan de slag gaat in een workshop naar keuze om het direct in de praktijk te brengen. Zodat het na de trainingsdag ook meteen een vervolg krijgt.

meld je je aan voor 31 oktober & Neem je een vriend(in) mee? Dan dubbele korting!

Op deze pagina vind je alle informatie op een rijtje en kan je je via het formulier aanmelden voor de training. De training gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Er is ruimte voor in totaal 10 deelnemers.

We hebben tot en met 31 oktober 2022 een speciaal ‘Early bird’-tarief. En daar bovenop kan je ook nog 10% extra korting krijgen als je je aanmeldt met een vriend of vriendin. Hoe deze actie werkt, kan je lezen in dit bericht.

Early Bird, Bring a Friend-actie is van toepassing op deze training!

Mocht je, voordat je je opgeeft, vragen hebben, schroom niet om per mail of telefonisch contact op te nemen met me!

We hopen je te ontmoeten op vrijdag 25 november 2022 in Woudenberg! Wij kijken ernaar uit!

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest