OVERIGE INFORMATIE

Disclaimer

Wanneer u gebruik gaat maken van deze website, dient u de onderstaande bepalingen te lezen, te begrijpen en met deze akkoord te gaan.

Voorwaarden_Ferry_Tekent

Website F€®®Y tekent.nl

De inhoud van de website van F€®®Ytekent.nl is met grote aandacht en zorgvuldigheid opgesteld. Hoewel de inhoud van de website regelmatig wordt gecontroleerd, kunnen er onjuistheden voorkomen. F€®®Y tekent kan daarom niet garanderen dat de inhoud van de website te alle tijden actueel, juist en accuraat is.

F€®®Y tekent is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die kan of is ontstaan door de inhoud van de website of door het bezoeken en gebruiken van de website.

F€®®Y tekent behoudt zich het recht om zonder mededeling, de inhoud van de website aan te passen en/of te verbeteren. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Op inhoud van deze website is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

De hyperlinks op deze website die naar websites van derden verwijzen, zijn alleen bedoeld ter informatie aan de gebruiker en worden niet door F€®®Y tekent gecontroleerd, gemaakt en/ of onderhouden. Het gebruik van soortgelijke links is voor eigen risico. F€®®Y tekent is niet aansprakelijk voor de schade die hieruit op wat voor wijze dan ook ontstaat.

Hoewel F€®®Y tekent zich uiterst inzet voor een optimaal functionerende en toegankelijke website, biedt F€®®Y tekent hiervoor geen garantie. Het functioneren en de toegankelijkheid van de website is afhankelijk van verschillende elementen, waaronder derde partijen, de browser, apparaat- en internetinstellingen van de gebruiker en virussen op het apparaat van de gebruiker.

Auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten

Alle inhoud op deze website is beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Deze rechten komen toe aan F€®®Y tekent. De inhoud van de website is alleen bedoeld voor persoonlijke en niet-commerciële doeleinden. Niets op deze website mag, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming, worden verveelvoudigd, gekopieerd, opgeslagen of op een andere wijze openbaar worden gemaakt.

Wijzigen disclaimer

F€®®Y tekent behoudt zich het recht voor deze disclaimer, op elk moment, zonder mededeling, aan te passen. Het is dan ook aan te raden om deze disclaimer regelmatig te raadplegen, zodat u van de eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Pin It on Pinterest