Sketchnotes: Lerend vermogen organisaties versterken

15 mrt 2019SKETCHNOTING, ZAKELIJK TEKENEN

Uitdagingen voor managers bij versterken lerend vermogen organisaties

Veel organisaties geven aan ‘lerende organisaties’ te (willen) zijn. Ik kwam toevallig een artikel hierover tegen van professor André Wierdsma (Nyenrode Business Universiteit).

Leiderschap is cruciaal

Ik ga geen lappen tekst typen met tips die in het artikel staan. Ik verwijs je graag naar de visuele samenvatting hieronder die ik maakte in de vorm van een sketchnote. Ik deelde hem ook via LinkedIn; opdat we maar veel lerende organisaties krijgen in Nederland!

Hij is bijna 10.000 keer bekeken en ik kreeg ook een leuke reactie van de professor zelf.

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest