Reflectie op thuisonderwijs tijdens COVID-19 lockdown

28 okt 2020PRAATPLAAT

Het jaar 2020 zal niet de geschiedenisboeken in gaan als fijnste jaar, zullen we maar zeggen. COVID-19 is daarbij de grote boosdoener. Toch proberen we het samen zo leuk mogelijk te maken. Zo bedacht ook Scholenstichting De Vier Windstreken (D4W) uit Gouda.

Visualisatie verworvenheden en best practices

“Never waste a good crisis”. Wat kunnen we leren van hoe we het hebben gedaan tijdens de COVID-19 lockdown, die in maart 2020 begon? Wat ging goed, waar zijn we trots op en wat was moeilijk? Met dat soort vragen ging D4W langs alle scholen die onder deze scholenstichting uit Gouda vallen.

Het leverde een heleboel mooie verworvenheden en best practices op. Deze werden onlangs samengevat om te kunnen bespreken met alle directeuren van de aangesloten scholen. En om die bespreking nog leuker te maken kreeg ik het verzoek om, in lijn met de wijze waarop ik eerder al hun Strategische Koers had gevisualiseerd in een praatplaat, ook hiervan een praatplaat te maken.

D4W deelde de plaat ook op social media via LinkedIn en Facebook. Hieronder zie je de plaat ook.

Praatplaat gemaakt in opdracht van Stichting PCPO De Vier Windstreken te Gouda

Ook op zoek naar een visualisatie van uw verhaal of boodschap?

Lees op deze pagina meer of neem contact met me op!

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest