Eerste keer online mijn werk gepubliceerd

5 mrt 2019PRAATPLAAT, SKETCHNOTING, ZAKELIJK TEKENEN

Visuele agenda én notulen F€®®Y Tekent op website VNG

Bijeenkomst “Gemeenten op weg naar de rechtmatigheidsverantwoording”

Wat leuk om voor het eerst ‘jouw tekenwerk’ gepubliceerd te zien op een website van een ander: ik tekende op verzoek van de gemeente Almere mee tijdens een bijeenkomst op 1 februari 2019 waar ik voor mijn werk als intern accountant (bij de gemeente Leiden) bij aanwezig was. Een lekker inhoudelijk accountantsonderwerp. Leende zich dus goed voor een andere wijze van visualiseren!

Niet alleen de visuele agenda staat uiteindelijk sinds 5 maart 2019 online gepubliceerd (zie hierboven), ook het visuele verslag dat ik op een paar A4-tjes mee tekende is te downloaden op de site van de VNG. Zie ook deze link.

rechtmatigheidsverantwoording_gemeenten

F€®®Y Tekent is officieel van start gegaan!

Sinds 1 maart 2019 ben ik officieel gestart als zakelijk tekenaar. En klaar voor mooie opdrachten om met visualisatie complexe zaken wat eenvoudiger, maar vooral ook leuker en aantrekkelijker te maken!

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest