Pure tijdverspilling…

18 sep 2023PRAATPLAAT

Pure tijdverspilling…

…om als accountant verkregen gegevens en documenten MET DE HAND om te zetten in controle-informatie, bedoel ik. Een methode waar ik me zelf overigens nog heel vertrouwd bij voel. Want dat is wat ik in de beginjaren van mijn carrière als accountant zelf veel heb gedaan.

…Maar NIET bij AGTT!

De tekening die ik samen met AGTT maakte bleek juist géén tijdverspilling. Want nu is het voor accountants juist weer wat duidelijker geworden hoe data-analyse en automatisering efficiënt controle-informatie kan opleveren. Simpelweg door gebruik te maken van de diensten / services van AGTT:

Een vliegende start van de controle met het AGTT platform
Een vliegende start van de controle met het AGTT platform

Bedankt voor de fijne samenwerking Aldwin Ouwendijk!

OOK EEN PRAATPLAAT LATEN MAKEN?

Bovenstaande Praatplaat maakte ik specifiek voor AGTT. Wil jij ook een visuele weergave van jouw kernwaarden, missie/visie, strategisch plan, teamplan, etc.? Op deze pagina kan je lezen hoe dat ongeveer te werk gaat. Neem gerust (vrijblijvend) contact met me op!

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest