Praatplaten kernwaarden Daltononderwijs

1 apr 2022PRAATPLAAT

Heeft jouw organisatie ook #kernwaarden? Dan is het natuurlijk fijn als iedereen bij die kernwaarden dezelfde beelden heeft? Dat moet ook Daltonschool De Zeppelin uit Barendrecht gedacht hebben toen ze contact opzochten met mij. Ze wilden graag dat ik de vijf ‘pijlers’ van hun Daltononderwijs zou omzetten naar visuele platen. Het werd een toffe samenwerking….

SAAR

De Zeppelin had voorheen een zeer creatieve meester. Die ook goed kon tekenen. Hij ontwierp jaren geleden “SAAR”. En alle kinderen op De Zeppelin kennen haar. SAAR staat voor “SAmen Aardig Rustig”. Of ik SAAR s.v.p. op alle posters terug kon laten komen… Nou, ga er maar aanstaan. Het werk van iemand anders proberen te evenaren. De oud-meester werd formeel uiteraard om akkoord gevraagd. En na dat akkoord ging ik ermee aan de slag. Maar natuurlijk geef je er dan een eigen draai aan. En mijn draai was om ook een vriendje voor SAAR te creëren…

BAS

Dat werd BAS. Want samen aardig rustig zijn op school, dat is nogal wat. En omdat dat wellicht niet altijd helemaal lukt, hebben ze vanaf nu ook BAS, “Bijna Altijd Succesvol”. Oefening baart kunst toch? En van fouten maken leer je ?

5 POSTERS Met daarop de 5 dalton-pijlers / ontwikkellijnen

Hieronder de 5 posters die ik heb mogen maken voor De Zeppelin. Waarmee ze onlangs ook nog een mooie prijs in de wacht hebben gesleept, zo begreep ik.

Dalton-pijler “Zelfstandigheid” | ODS De Zeppelin te Barendrecht
Dalton-pijler “Verantwoordelijkheid” | ODS De Zeppelin te Barendrecht
Dalton-pijler “Samenwerken” | ODS De Zeppelin te Barendrecht
Dalton-pijler “Effectiviteit” | ODS De Zeppelin te Barendrecht
Dalton-pijler “Reflectie” | ODS De Zeppelin te Barendrecht

ook een praatplaat laten maken?

Bovenstaande platen maakte ik specifiek voor Daltonschool De Zeppelin. En ze waren er blij mee, lees hier maar. Wil jij ook een visuele weergave van jouw kernwaarden, missie/visie, strategisch plan, teamplan, etc.? Op deze pagina kan je lezen hoe dat ongeveer te werk gaat. Neem gerust (vrijblijvend) contact met me op!

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest