Praatplaat strategische koers scholenstichting

15 jan 2020PRAATPLAAT, ZAKELIJK TEKENEN

Praatplaat

Strategische Koers scholenstichting PCPO De Vier Windstreken te Gouda

Nadat ik voor de school van onze zoon, de Prinses Beatrixschool te Bodegraven, een mooie praatplaat had gemaakt in opdracht van de directeur (zie ook deze klantreview), benaderde de voorzitter van het College van Bestuur van de scholenstichting mij of ik ook een praatplaat kon maken die de Strategische Koers voor alle “D4W-scholen” visualiseert.

Een leuke opdracht om in 1 kernachtige plaat de pijlers en het fundament te verbeelden!

Ook op LinkedIn is de plaat te vinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vindt je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om zakelijk tekenen te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest