Praatplaat strategische koers scholenstichting

15 jan 2020PRAATPLAAT, ZAKELIJK TEKENEN

Praatplaat

Strategische Koers scholenstichting PCPO De Vier Windstreken te Gouda

Nadat ik voor de school van onze zoon, de Prinses Beatrixschool te Bodegraven, een mooie praatplaat had gemaakt in opdracht van de directeur (zie ook deze klantreview), benaderde de voorzitter van het College van Bestuur van de scholenstichting mij of ik ook een praatplaat kon maken die de Strategische Koers voor alle “D4W-scholen” visualiseert.

Een leuke opdracht om in 1 kernachtige plaat de pijlers en het fundament te verbeelden!

Ook op LinkedIn is de plaat te vinden.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Reflectie op thuisonderwijs tijdens lockdown - F€®®Y Tekent - […] nog leuker te maken kreeg ik het verzoek om, in lijn met de wijze waarop ik eerder al hun…

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest