Praatplaat Rechtmatigheidsverantwoording gemeente Oosterhout

15 jun 2022PRAATPLAAT

In juni 2021 meldden de interne auditors van de gemeente Oosterhout zich bij me. Ze wilden heel graag in de organisatie het gesprek voeren dat goede interne controle vooral in de basisprocessen van de organisatie aanwezig moet zijn. Aanleiding voor dat gesprek was ook de aankomende wettelijke verplichting voor een rechtmatigheidsverantwoording. Om dat gesprek te ondersteunen, waren ze op zoek naar een getekende praatplaat. En omdat ik ook jarenlang als intern accountant bij de gemeente Leiden werkzaam ben geweest, kwamen ze voor zo’n praatplaat bij mij…

“Luchtig en voor iedereen te begrijpen”

Het vakgebied van interne audit zit bomvol jargon. De interne auditors waren dan ook op zoek naar een verhaal dat iedereen meteen zou snappen. En ook erg fijn als het lekker ‘luchtig’ verteld kon worden. Het volgende bericht vond ik een paar maanden later op LinkedIn vanuit de opdrachtgever:

Praatplaat rechtmatigheidsverantwoording Oosterhout
Praatplaat rechtmatigheidsverantwoording gemeente Oosterhout

OOK EEN PRAATPLAAT LATEN MAKEN?

Bovenstaande Praatplaat rechtmatigheidsverantwoording maakte ik specifiek voor de gemeente Oosterhout. Wil jij ook een visuele weergave van jouw kernwaarden, missie/visie, strategisch plan, teamplan, etc.? Op deze pagina kan je lezen hoe dat ongeveer te werk gaat. Neem gerust (vrijblijvend) contact met me op!

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest