Praatplaat Missie & Visie Emmausschool Rotterdam

6 mrt 2020PRAATPLAAT, VISUAL RECORDING, ZAKELIJK TEKENEN

Visual Recording Studiedagen & Praatplaat Missie/Visie

Emmausschool Rotterdam: Missie, visie en 4-jaren beleidsplan op 1 pagina

In opdracht van de directie van de RKBS Emmaus te Rotterdam was ik als Visual Recorder aanwezig bij hun studiedagen op 31 januari en 2 maart 2020. Naast de visuele verslagen die ik van deze dagen maakte, was ook het verzoek om de missie en visie van de Emmausschool op 1 Praatplaat te visualiseren. Dit was geen eenvoudige opgave, maar het resultaat vindt je op LinkedIn.

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest