Overheidsbreed Cyberprogramma 2023

11 dec 2023VISUAL RECORDING

Overheidsbreed Cyberprogramma 2023

Voor het 5e jaar op rij tekende ik mee met de Overheidsbrede Cyberoefening die door ICTU inmiddels jaarlijks wordt georganiseerd. Sinds 2020 worden naast de oefening ook een flink aantal cyberwebinars georganiseerd en daarvan tekende ik er ook dit jaar weer een aantal mee.

Het is nuttig om op deze manier bij te blijven met de ontwikkelingen rondom Cybercriminaliteit. Het is leuk om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan het samenvatten van de oogst van de gedeelde kennis en ervaringen. En het is ook nog eens heel tof om zo jaarlijks te kunnen merken welke vorderingen ik zelf maak als visual recorder.

Hieronder tref je de visuele verslagen aan die ik dit jaar heb gemaakt voor het Overheidsbreed Cyberprogramma:

Visueel verslag Cyberwebinar d.d. 5 oktober 2023

Visueel verslag Overheidsbrede Cyberoefening 2023 d.d. 30 oktober 2023

Visueel verslag Cyberwebinar d.d. 1 november 2023

Visueel verslag Cyberwebinar d.d. 7 november 2023

Visueel verslag Cyberwebinar d.d. 21 november 2023

Visueel verslag Cyberwebinar d.d. 21 november 2023
Visueel verslag Masterclass d.d. 4 december 2023

Ook visuele notulen voor jouw (online) bijeenkomst?

Een visueel verslag (visual recording) helpt je deelnemers om alle informatie die tijdens een bijeenkomst aan bod is gekomen ‘te verwerken’ en laat hen in één oogopslag zien wat de essentie daarvan is! Zo onthouden ze beter wat er aan bod is gekomen en ze kunnen aan de hand van die ene plaat de ‘oogst van de bijeenkomst’ navertellen en ook weer nieuwe (vervolg)gesprekken aangaan met hun collega’s bijvoorbeeld!

Op deze pagina lees je meer over wat een visual recording inhoudt en wat ik in de rol van Visual Recorder voor je kan betekenen!

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest