Officieel “Visual Recorder”

6 mrt 2020VISUAL FACILITATION, VISUAL RECORDING, ZAKELIJK TEKENEN

“Gediplomeerd” Visual Recorder

Opleiding Visual Recording bij de Betekenaar afgerond

Wow! Wat was dát een leuke opleiding de afgelopen maanden. In 5 dagen (met héél véél tekenen op de dag zelf, maar ook tussendoor) stoomden Betekenaars Marjolein van Braam Morris & Corine Matser mij en 5 andere dames klaar als Visual Recorder. 1 Dame besloot tussentijds te stoppen, maar op 6 maart ontvingen we dan toch maar ons diploma!

Heel veel oefenen!

Ik tekende al heel veel natuurlijk. En ik deed ook al geregeld een visual recording. Maar deze opleiding zit heel fijn in elkaar: je krijgt heel veel theorie en praktische tips op alle facetten die komen kijken bij het uitvoeren van een Visual Recording. En dus tekenden we tijdens de lessen “op de muur”:

Maar ook eens op ander materiaal, zoals een foam bord (die je goed moet vastplakken, anders heb je een wel heel “special effect” na afloop. “Nee hoor, die deuk in die hoek, die heb ik expres zo aangebracht!”):

En we keken dus ook bijna iedere opleidingsdag wel samen naar “een filmpje” die we dan moesten vertalen naar een “live visual recording”. Geen pauze-knop! Leuk om dan die uitwerkingen ook tussentijds te delen en van de sprekers alsnog (ook al was het allang niet meer “live”) een reactie te krijgen:

Maar het meest waardevolle aan deze opleiding is de praktijkkennis die je krijgt uit handen van Marjolein en Corine. En dat doen ze op een hele toffe, relaxte wijze! En ze zijn ook wel een beetje prettig gestoord zo nu en dan, maar niet dat het de boventoon voert zoals bij mij 😉 Maar toch een klein stukje bewijs hieronder:

Maare: nu dus nóg beter geworden in het maken van Visual Recordings, dus neem gerust contact op!

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest