!!NIEUW in 2020!!

5 dec 2019TRAINING, WORKSHOP, ZAKELIJK TEKENEN

Training speciaal voor auditors!

Teken je bevindingen!

Ik heb de afgelopen tijd gewerkt aan een speciale “out of the box” training om de communicatieve vaardigheden van accountants & auditors een nieuwe dimensie te geven: “Teken je bevindingen!”

teken-je-bevindingen-zakelijk-tekenen-auditors

Wil jij ook effectiever communiceren als auditor? Ik kom bij jullie ‘inhouse’ een training van 1 dagdeel (basis) of 1 dag (compleet) verzorgen! Spreiden over meerdere dagen is uiteraard ook mogelijk, net als maatwerk 😉

Meer informatie over deze toffe training heb ik op deze webpagina opgenomen!

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest