Mijn Insta-account als “inspiratiebron” 😉

10 okt 2019PRAATPLAAT, ZAKELIJK TEKENEN

Mijn Instagram-account is een ‘inspiratiebron’, aldus een andere ‘inspiratiebron’

Instagram_ferrytekent_zakelijktekenen_inspiratie

Onder de leuke naam ‘Viva La Visuals’ deelt Ariënne via een blog veel tips en ‘inspiratiemateriaal’ die de kracht en het plezier van visualiseren / tekenen laten zien. Op Instagram volgden wij elkaar al. Ze stuurde me een berichtje dat ze mijn account in een blog ‘in het zonnetje’ zou zetten. Dit is wat ze schrijft:

“Ferry is accountant, maar daarnaast ook een fervent tekenaar. On zijn Insta-page ‘F€®®Y tekent’ vind je allerlei inspiratie, zoals de toffe ‘visual alfabet challenge’ die hij heeft gedaan. Maar het gaafst vind ik zijn illustraties van spreekwoorden en gezegdes. Met zijn echt eigen stijl en humor echt #funtofollow!”

Super leuk en bedankt Ariënne! En tip voor iedereen: schrijf je via haar website in voor haar leuke blog!

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest