Wil je ook zakelijk leren tekenen (met je team)?

28 aug 2020TRAINING, WORKSHOP, ZAKELIJK TEKENEN

Leuk en leerzaam teamuitje organiseren? Ga zakelijk tekenen met je team!

Leuk én nuttig…

Of je eerstvolgende teamuitje nou ‘fysiek’ of ‘digitaal’ gaat plaatsvinden: je ziet vaak dat we met elkaar “iets leuks” en tegelijkertijd ook “iets nuttigs” willen doen als team. Wat is leuk? Nou, de #tekenendeaccountant vragen om jou (en/of je team) te leren tekenen! Ik doe dat graag en met een hele flinke portie humor. En is dat ook nuttig? Jazeker! Want in onze wereld draait het (zowel zakelijk als privé) heel veel om communicatie! En tekenen helpt daar ontzettend bij!

Tekenworkshop_Ferry_Tekent

…zelfs (juist!) in ‘de wereld van auditors’!

Ik heb inmiddels al een flink aantal professionals én particulieren opnieuw aan het tekenen gekregen! Ik doe dat vooral graag in omgevingen waar een flinke communicatie-uitdaging bestaat, zoals bij accountants / auditors. Want die hebben het vaak over ‘of iets van materieel belang is’, dat er ‘significante risico’s’ zijn en dat er vooral veel ‘mitigerende maatregelen moeten worden getroffen’, want anders resteert er toch wel een heel groot ‘significant risico dat de strekking van de controleverklaring kan raken’. Ja… ik snap precies waar het over gaat. Maar weet ook hoe je dat ‘op een andere manier’ kunt uitTEKENEN aan iemand die niet is afgestudeerd als registeraccountant 😉

Voor alle auditors: kijk eens even op deze pagina van mijn website!

teken-je-bevindingen-zakelijk-tekenen-auditors

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest