Ik ga samenwerken met de Betekenaar!

12 mrt 2020VISUAL FACILITATION, ZAKELIJK TEKENEN

Zakelijk tekenen

Samenwerking met De Betekenaar: Verzorgen van Feedback aan cursisten online cursus!

Eind deze maand is het weer zover: de halfjaarlijkse Teken4Daagse (waaraan iedereen gratis kan meedoen!) van de Betekenaar! Daarna kunnen de deelnemers zich traditiegetrouw inschrijven voor de online cursus van de Betekenaar.

Leuk dat ik zelf hierdoor ontzettend besmet ben weer in 2018 met het tekenvirus en ik nu namens de Betekenaar vanaf eind maart 2020 de ‘feedback’ aan de cursisten voor mijn rekening mag nemen!

Ik heb er heel veel zin in!

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest