Vakantietijd: gesloten in augustus 2021

31 jul 2021ZAKELIJK TEKENEN

Vanaf zaterdag 31 juli tot woensdag 1 september 2021 ben ik “out of studio” (gesloten) in verband met vakantie. Uw bericht aan mij komt wel in de mailbox terecht, maar die zal ik pas na mijn vakantie weer gaan lezen.

Ook telefonisch ben ik tijdens de vakantie niet bereikbaar. Mocht u mij kort na de vakantie willen spreken, probeert u het dan alstublieft opnieuw vanaf 1 september 2021.

Ik wens u allen een hele fijne zomer(vakantie) toe!

Hartelijke groet,

Ferry

Op vakantie in augustus 2021
Op vakantie in augustus 2021

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vindt je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om zakelijk tekenen te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest