Vakantietijd: gesloten tot 22 augustus ’22

8 jul 2022ZAKELIJK TEKENEN

Vanaf vrijdagmiddag 8 juli tot maandag 22 augustus ’22 ben ik “out of studio” (gesloten) in verband met vakantie. Uw bericht aan mij komt wel in de mailbox terecht, maar die zal ik pas na mijn vakantie weer gaan lezen.

Ook telefonisch ben ik tijdens de vakantie niet bereikbaar. Mocht u mij kort na de vakantie willen spreken, probeert u het dan alstublieft opnieuw vanaf 22 augustus.

Ik wens u allen een hele fijne zomer(vakantie) toe!

Hartelijke groet,

Ferry

Op vakantie!

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest