Geïnterviewd door Accountancy Vanmorgen

17 okt 2020ZAKELIJK TEKENEN

Jij bent ‘de tekenende accountant’: ben je ook écht accountant?

Met die vraag belde Rutger Vahl mij op. Hij gaf aan dat hij schrijft voor de website Accountancy Vanmorgen en hij had inmiddels al een aantal tekeningen via LinkedIn voorbij zien komen van mij. Het antwoord op de vraag was: ja, ik ben registeraccountant! Daarna maakten we een afspraak voor de volgende dag, voor een kort telefonisch interview.

Ook met woorden kan je goed de essentie vatten!

De belangrijkste taak voor mij als zakelijk tekenaar is om de essentie te vatten van de boodschap die moet overkomen. En ik geloof erin dat dat beter lukt met plaatjes dan met veel woorden. Maar Rutger bewijst dat teksten schrijven ook een vak is. En hij verstaat het. Zo leuk om terug te lezen wat hij heeft opgehaald uit ons leuke telefoongesprek. En ook dingen ’tussen de regels door’ heeft gehoord en heeft opgeschreven!

Lees hier het leuke stukje!

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest