Ga je nou 3 weken vakantie vieren Ferry?

17 dec 2021ZAKELIJK TEKENEN

Maar je bent nog helemaal niet klaar…

Haha, dat klopt! Ik had nog veel meer plannen en ambities. Maar ja, de tijd is om en ik ga nu prioriteit geven aan ‘ff bijkomen’. Want heel eerlijk: het werk is nooit klaar!

..En je hebt ook nog niet ’terug- en vooruit geblikt’…

Nee, ook niet. Nou ja, wel een klein beetje. Ik ben gevraagd door AccountancyVanmorgen voor hun ‘Eindejaarsserie‘. Daar zaten ook veel vragen tussen waar je even over na moest denken. Maar nadat ik die input vanmorgen per mail had verstuurd was ik wel even klaar met denken. Ik wil nu vooral even tot rust komen en tijd voor mijn gezin.

…en je hebt ook geen kerstgroet of nieuwsbrief meer verstuurd aan al je relaties…

Wederom: schuldig! Maar hierbij een welgemeend bedankje aan al die 41 verschillende opdrachtgevers voor wie ik het afgelopen jaar (kleinere en grotere) opdrachten heb mogen uitvoeren: dankjulliewel! Ik sluit het jaar werkinhoudelijk met ontzettend veel energie af, maar verder moet ik wel even bijtanken nu merk ik, haha. En ow ja, bij een kerstgroet formuleer je vaak ook een wens: mijn wens aan jullie allen is dat jullie in 2022 een mooi gezond en gelukkig VISUEEL jaar gaan beleven!

…en je hebt nu wel heel veel woorden in dit blog staan!

Ja, eens. Nou, vooruit, hierbij een plaatje wat bovenstaande in essentie wel samenvat: de stemmetjes in mijn hoofd hebben nog veel plannen en willen het liefst dat ik nog even door ga. Maar ik heb met een dikke marker nu VAKANTIE geschreven in de agenda, out-of-the-office en op de voicemail! Tot volgend jaar allemaal!

Hartelijke en visuele groet,

Ferry

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest