F€®®Y Tekent… nu ook filmpjes!

11 sep 2020ANIMATIE, ZAKELIJK TEKENEN

F€®®Y Tekent… nu ook jouw verhaal als filmpje!

Jaaaaaa! Ik durf het nu te promoten. Denk ik. 😀 Tada: ik kan nu ook jouw idee, verhaal, missie/visie of (team)plan omzetten naar een getekend filmpje! Tof?! Jazeker! Ik kreeg die vraag al vaker de afgelopen tijd van mijn opdrachtgevers, maar wilde eerst een bepaald niveau van kwaliteit kunnen halen… En zo voeg ik nóg een hobby van mij (videobewerking) toe aan mijn eigen bedrijf! ?

Kort en krachtig: een verhaal dat wordt uitgetekend!

Naast dat ik een mooie praatplaat kan maken van jouw verhaal, idee, missie/visie of plan, is er nu dus ook de mogelijkheid om het nog iets meer ‘interactief’ te maken. Of om jou nog beter te faciliteren in het overbrengen van je verhaal naar anderen wellicht. Want bij een praatplaat moet je zelf nog de organisatie in met je verhaal. En met een filmpje kan je je verhaal doorsturen.

Zien hoe dat eruit kan zien? Zie hieronder een demo waarin ik dit ‘nieuwtje’ heb uitgetekend:

Een filmpje over “hoe ik nu filmpjes kan tekenen voor jou”!

Wil jij je verhaal ook uitgetekend hebben?

Ik denk graag met je mee wat voor jou de beste manier is om dat te doen. Op papier (visual recording), digitaal in een getekende plaat (praatplaat – illustratie, visual recording) óf dus nu ook in een getekend filmpje? Neem contact met me op als je denkt dat De Tekenende Accountant wat voor jou kan (be)tekenen!

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest