Een jaarverslag? Of liever een tekening?

23 jun 2021ZAKELIJK TEKENEN

En dan sta je ineens in het Magazine De Accountant! Dat heb ik al eens eerder gehad. Maar toen was het alleen mijn naam. Dat was in de tijd dat in het magazine ook nog alle nieuwe geslaagde RA’s vermeld werden. Nu sta ik erin als “opmerkelijke accountant” in de nieuwe rubriek In Beeld…

In Beeld door visual recordings van Busy Season Talks

Ik ben al een tijdje bezig als Tekenende Accountant. Maar dit voorjaar kwam ik bij meerdere accountants “in beeld” door de visual recordings die ik maakte & via LinkedIn deelde van de Busy Season Talks die Arif Dursun & Hakan Kocak organiseerden op Clubhouse. Daar schreef ik ook al een blog over.

Hoofdredacteur van Accountant.nl, Marc Schweppe, benaderde mij naar aanleiding daarvan. “Ferry, het lijkt me leuk dat jij in de volgende editie van De Accountant in de rubriek In Beeld staat. Want dat is wel toepasselijk met die beelden die jij maakt!” En zo geschiedde, zie deze link voor de publicatie. “Portret van een opmerkelijke accountant” staat erbij, nou, haha, dat past wel. En zie ik als een compliment ?

De publicatie gaat ook gepaard met een iets uitgebreider interview dat online is gepubliceerd. Via deze link vind je het interview.

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest