Busy Season Talks Seizoensfinale op 2 juni 2022

12 mei 2022VISUAL FACILITATION, VISUAL RECORDING

Op 2 juni 2022 is het tijd voor de 2e live seizoensfinale van Busy Season Talks. De NBA zorgt er ook dit jaar weer voor dat de hosts niet alleen te horen zijn, maar voor deze gelegenheid ook zelf in beeld zijn. En ze pakken wederom uit met een aantal toffe sprekers…

Iedereen met belangstelling kan zich aanmelden

Iedereen met belangstelling voor het accountantsvak, of voor specifieke sprekers die aan het woord komen, kan zich aanmelden via de speciale pagina die de NBA hiervoor heeft gemaakt: BusySeasonTalks Seizoensfinale (nba.nl)

Ik ben er ook weer bij om live mee te tekenen

Het wordt de 37e keer dat ik een Busy Season Talks visueel zal gaan samenvatten. Ik kan met de 36 voorgaande tekeningen al een aardige muur behangen ?? En het is sowieso heel leuk om nog eens terug te kijken naar al die tekeningen. Dan zie je pas goed hoe divers ons accountantsvak is en wat een mooie gesprekken er zijn geweest. En hoeveel inzichten er zijn gedeeld met elkaar. Ik maakte er -naast behangpapier ?- ook een videootje van:

Een tekening terugkijken?

De tekeningen van de afgelopen BST-sessies vind je via de afzonderlijke blogs per seizoen hier op mijn website:

Visual Recordings – BST Seizoen 1

Visual Recordings – BST Seizoen 2

BST collectie S1 en S2
BST behangpapier ?

De seizoensfinale van vorig jaar terugkijken?

Dat kan ook! De NBA heeft die online staan:

WIL JIJ OOK VISUELE NOTULEN VAN of ondersteuning bij JOUW (ONLINE) BIJEENKOMST?

Visueel werken: ik doe niet anders. Als visueel facilitator kan ik in de voorbereiding en tijdens jouw (online) bijeenkomst helpen om tot concrete zichtbare resultaten te komen. En natuurlijk kan ik ook in de rol van visual recorder zorgen voor visuele notulen van de essentie die tijdens de bijeenkomst gedeeld wordt. Dus als jij ook binnenkort een (online) bijeenkomst gaat verzorgen en je wilt je ‘publiek’ na afloop iets nuttigs & leuks ‘meegeven’: neem dan contact met me op. Op deze pagina van mijn website lees je er meer over!

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest