Busy Season Talks – Seizoen 3

19 okt 2022VISUAL RECORDING

Welkom terug in de huiskamer van de accountants

Dinsdag 4 oktober 2022 is seizoen 3 van de Busy Season Talks weer van start gegaan. Net als de vorige 2 seizoenen betekent dit dat iedere dinsdagavond rond 20:00 uur er weer een live gesprek via Clubhouse wordt gevoerd in de ‘huiskamer van de accountants’. En net als bij seizoen 1 en seizoen 2 probeer ik weer een hoop sessies mee te luisteren én te tekenen.

Visual recordings seizoen 3 vind je hieronder ⬇

Hieronder plaats ik op wekelijkse basis de visuele verslagen van de sessies die ik heb meegetekend. En als je op de afbeelding klikt kom je veelal terecht bij de woordelijke samenvatting die Marc Schweppe wekelijks publiceert op Accountant.nl

Visual Recording BST S3 E49 d.d. 18 oktober 2022 – “De kwartiermakers: meer doen aan Cultuur, Educatie & Innovatie!”
Visual Recording BST S3 E48 d.d. 11 oktober 2022 – “Actualiteiten in de accountancy, never a dull moment!”
Visual Recording BST S3 E47 d.d. 4 oktober 2022 – “Tuchtrecht in de accountancy: Vreest niet, neem je buddy mee!”

Wil jij ook visuele notulen van jouw (online) bijeenkomst?

Deze visuele aantekeningen maak ik voor mezelf in de eerste plaats en uiteraard vind ik het leuk om ze daarna te delen. Maar als Tekenende Accountant maak ik ze ook in opdracht! Dus als jij ook binnenkort een (online) bijeenkomst gaat verzorgen en je wilt je ‘publiek’ na afloop iets nuttigs & leuks ‘meegeven’: neem dan contact met me op. Want visuele notulen zorgen ervoor dat jouw boodschap beter wordt begrepen en beter wordt onthouden! Op deze pagina van mijn website lees je er meer over!

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest