Visual Recording Global Entrepreneurship Week

20 nov 2019VISUAL FACILITATION, VISUAL RECORDING

En dan zit je ineens op woensdag 20 november 2019 vroeg in de auto op weg naar: Breda! En wel naar ‘Avans University of Applied Sciences’ om een ‘graphic recording’ te maken. Jawel: in het Engels. Hartstikke leuk!

Avans World Café: Global Entrepreneurship Week

Enkele weken ervoor was ik al een keer afgereisd naar Breda om deze ochtend voor te bespreken. Want wat was precies de bedoeling van het World Café? En hoe kon ik daar als visual recorder daarbij van dienst zijn?

In de basis keerde ik toen huiswaarts met het verzoek: zorg dat je lekker meetekent en dat je aan het eind wat moois op het scherm kunt toveren 😉 Maar tijdens de voorbereiding kwamen er wat leuke plaatjes / halve posters ‘uit de pen’ en die deelde ik alvast met de organisatoren. Hahaha, die werden goed ontvangen en op de foto hieronder kan je zien hoe ik de locatie voor de graphic recording die ochtend aantrof 😀

visual_recording_entrepreneurship_avans
When your work is “all over the place” 😉

Heerlijke ochtend

Het werd een heerlijke ochtend werken! Een leuke paneldiscussie en ook een hoop jonge ‘entrepreneurs’ die hun mening gaven en over verschillende onderwerpen met elkaar van gedachten wisselden. Ook werden er wel wat kritische noten geplaatst over het ‘business climate in the Netherlands for entrepreneurs’, vooral ook over Breda zelf, maar gelukkig waren er ook goede ideeën over hoe dit te verbeteren!

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest