Op de camping voor de Auditpedia Hackathon

23 apr 2022VISUAL FACILITATION, VISUAL RECORDING

op de camping…

Niet met Ome Henk. Maar wel met Tante Margreeth. Zaterdag 23 april 2022. “Van 10 tot 10”. Wat dan precies? Nou, de Auditpedia Content Hackathon. Auditpedia? Ja, Wikipedia, maar dan speciaal voor en door de accountancysector. Neem maar eens een kijkje.

Wat heeft de camping daarmee te maken? Nou, je had erbij moeten zijn. Het was de metafoor die Margreeth als ‘Founding Mother’ van Auditpedia gebruikte. Haar tentje staat er al. Maar de tentjes van anderen zijn zeer welkom om de camping een ‘levendige community’ te laten zijn.

…is het zeer gezellig!

En levendig was het tijdens de hackathon. Er heerste een super toffe, gezellige en bevlogen sfeer. Er was ook veel en lekker eten en drinken. En zelfs een heerlijk tapas diner met live muziek na afloop.

Die camping, die stond aan het eind van de dag vol met nieuwe tentjes (artikelen). Hier en daar inclusief een illustratie, die ik ter plekke -samen met de auteurs- maakte. Wat is er zoal vervaardigd? Nou, wat dachten jullie van de volgende 3 artikelen:

En als je er dan toch bent om te tekenen…

Ik was er dus om ‘illustraties’ te maken, aanvullend / ondersteunend aan de artikelen. Dankzij Leo Veldhuizen en Avinash Nandram ben ik een paar keer ook op beeld vastgelegd:

…dan maak je ook even een visueel verslag van de dag!

Maar uiteraard kon ik het ook niet laten om er nog een ‘side-project’ aan toe te voegen en ook een visual recording van de dag te maken. Hieronder deze visuele samenvatting van de dag:

Visual Recording – Auditpedia Content Hackathon d.d. 23 april 2022

Wil jij ook visuele ondersteuning bij of notulen van jouw (online) bijeenkomst?

Als jij ook binnenkort een (online) bijeenkomst gaat verzorgen en je wilt je ‘publiek’ na afloop iets nuttigs & leuks ‘meegeven’: neem dan contact met me op. Op deze pagina van mijn website lees je er meer over!

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest