Animatie Werkgeluk

1 feb 2021ANIMATIE

Happy@incotec

Incotec is bezig om werkgeluk te vergroten. Daarvoor hebben ze een enthousiaste groep binnen het bedrijf bereid gevonden om als ambassadeurs op te treden. Mooie plannen hadden ze om Werkgeluk binnen het bedrijf ‘samen af te trappen’. Maar ja, toen kwamen de beperkingen door het corona-virus…

Ze besloten echter te gaan voor plan B. En in dat plan kwam ik op de radar. In plaats van een fysieke aftrap gingen ze aan de slag met leuke filmpjes. Eén filmpje waarin ze zélf schitterden. En daarnaast zochten ze een getekende animatie om Werkgeluk te introduceren en hun collega’s te enthousiasmeren hiervoor.

Een whiteboard-animatie met een call-to-action

We maakten de whiteboard-animatie samen: de input kwam (via een Miro-board) vanuit het ambassadeursteam. En ik zette die input om in een getekend storyboard. Na akkoord op het storyboard ging ik animeren. Het resultaat werd door de opdrachtgever via LinkedIn gedeeld en het filmpje kan je hier vinden:

Wil je ook een getekende whiteboard-animatie?

Op deze pagina van mijn website vind je wat meer informatie. Of neem contact met me op!

0 reacties

Op de hoogte blijven? Geïnspireerd worden?

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of diensten, tips om visualisatie zelf te kunnen toepassen of updates over mijn werk en leuke nieuwe opdrachten die ik uitvoer? Abonneer je dan via het formulier hiernaast op mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest